معرفی برند هفهشتاد در شبکههای اجتماعی اینستاگرام و فیسبوک، جذب مخاطب جدید از این طریق و تعامل مستقیم با مخاطبان.
در تابستان سال 1393، هفهشتاد برندی بود که تازه خلق شده بود و شناخت زیادی هم از خدمات USSD در جامعه وجود نداشت (تقریبا یک سال قبل از آنکه هفهشتاد وارد برنامۀ خنداونه شود) . معرفی این خدمات، به خودی خود جذابیتی برای مخاطب ایجاد نمیکند. چالش بعدی این بود که 780 قبلتر یک صفحه در فیسبوک ساخته و به 20هزار فالوئر رسیده بود؛ اما تقریبا هیچ کاربر فعالی در این صفحه وجود نداشت. در اینستاگرام هم هیچ فعالیتی انجام نشده بود. باید همه چیز را از صفر شروع میکردیم.
طبیعتا ایجاد جذابیت در غالب برنامههای تعاملی، یک راه حل خوب است که در کوتاه مدت هم نتیجه میدهد. ایدۀ یک برنامۀ تعاملی خوب، میتواند از شیوههای مختلفی خلق شود؛ یکی از این شیوهها، استفاده از رویدادهای تقویمی است. مسابقات جام جهانی فوتبال، که اتفاقا تیم ملی فوتبال ایران هم در آن حضور داشت، هم به اندازۀ کافی جذابیت داشت هم امکان تعامل با مخاطب را ایجاد میکرد.
با این تفاسیر، ایدۀ «جام هفهشتاد» خلق شد. این جام در 4 دور و به صورت زیر برگزار شد:
با توجه به ساختار و امکانات متفاوت اینستاگرام و فیسبوک، قرار بر این شد تا جام هفهشتاد، در صفحۀ فیسبوک هفهشتاد برگزار شود و در اینستاگرام هم به تبلیغ و ترویج این جام پرداخته میشد. استقبال کاربران از جام هفهشتاد، فرصت مناسبی را برای معرفی برند و خدماتش فراهم میکرد.
با کلیک روی دکمۀ زیر، تمام جزئیات مربوط به همکاری بادکوبه و هفهشتاد را مشاهده خواهید کرد
تبلیغات هفهشتاد